Ülkemizde Terör ve Yeni Yıl

Malumunuz ülkemizin son dönemde içerisinde bulunduğu durumlar can sıkıcı olmakla birlikte, Ülke halkının bu saçma olduğu kadar zor durumlar karşısındaki kenetlenişini ve milli çıkarlar etrafında toplanışını görmek ise hem gelecek adına umut verici, hemde sevindirici.

Çok değil son 21 gün içerisinde ülkemiz 3 hain, 3 insanlıkdışı saldırının hedefi olurken bu saldırıları düzenleyen örgütlerin hepsinin de birbirinden farklı örgütler olması durumun vehametini ortaya koyuyor. Her ne kadar farklı örgütler tarafından düzenlenmiş olsalar da aynı amaca hizmet eden bu hain saldırılar maalesef onlarca canımızı alıp götürdü. Etrafımızdaki bu terör sarmalı Ülkemizin son dönemdeki gerek bilinçsel ve gerekse davranışsal bakımdan şaha kalkmasının sonucunda dış güçler tarafından tezgahlanan ve yükselişimizin önüne set çekmeye çalışan, Uluslararası platforma masada durduramadıkları Türkiye’yi terör yolu ile bir korku imparatorluğuna dönüştürerek daha, vahim olarakta hiç dillendirmek istemesekte iç savaş çıkarma planları ile durdurma planlarının kalleşçe bir parçasıdır.

Bu zor günlerde Türkiye halkı birlik ve beraberliğini her zaman olduğu gibi sergileyerek, tıpkı darbe teşebbüslerinde bile tanklara tüfeklere karşı koyduğu gibi, tıpkı kalleş kurşunlar karşısında etten bir duvar oluşturarak “Ya İstiklal, Ya Ölüm” Felsefesi ile 7 Düvele meydan okuyup vatan toprağı için her bir ferdin ölümü dünden göze aldığını tüm dünyaya birkez daha göstermiştir.

Evet Yeni yılın ülkemiz için aydınlık dolu bir yıl olmasını dilerken, darbe kalkışmalarıyla, terörist saldırılarla ve milli dayanışmamızı bozmaya yönelik türlü oyunlarla dolu bir 2016 yı geride bırakıyoruz. Eminim hiç kimse geride bıraktığımız bu yılı hatırlamak bile istemeyecektir. Cinsel, siyasi yada dini inanışı ne yönde ve hangi seviyede olursa olsun her bir Türk vatandaşının söz konusu vatan olduğunda gözünü bile kırpmadan canı pahasına her tehlikeyi göze alabileceğini tekrar hatırlatarak, Yeni yılın herkese esenlikler ve huzur getirmesini dileriz.

 

Ülkemizde Terör ve Yeni Yıl