Travesti Yaşamında Yaz Mevsimine En İsabetli Merhaba Demek ve Ehemmiyeti

Yaz mevsimi her ne kadar ülkemizde son bir kaç yıldır çokta yazlığını göstermeyip bize sanki kıştan kalma günleri anımsatıyor olsa da insan yaşantısı açısında deşarj olma fırsatı olarak oldukça önemli ve karamsarlığımızı ve üzerimizdeki halsizlik durumunu bertaraf etmek içinse yakalanmaz bir güzelliktir.

Travestiler yazın gelmesiyle birlikte kısım kısım sıcak diyarlara göç edip göçmen kuş misali yaz aylarını tatil yörelerinde geçiriyor olsalar da İstanbul Yaz mevsiminde bomboş bir şehir değil tam aksine cıvıl cıvıl ve insan trafiğini yoğunluğuyla yaşayan ve yaşatan bir diyardır. İstanbul’da yaşamakta olan ve yaz kış bu yerleşimlerini gerek maddi nedenlerle ve gerekse aidet hissi ile bozmak istemeyen travesti kesimi ise yazın getirdiği enerji ve doluluk ile sıcak günleri değerlendirme çabası içerisindedir.

Fırsat bulup (maddi-manevi-zamansal) tatile gitmemek ise koskoca bir yılın genelde karamsar bir bakış açısı ve zihinsel yorgunluk ile geçmesine sebep olabilmektedir. İmkanları bu konuda sorun çıkarmayan travestilere tatillerini ertelemeyip fırsatı değerlendirmelerini ve İstanbul’dan biraz ayrı kalarak İstanbul’u özlemelerini tavsiye ederken, Aşağıda tatil konusunda iştah kabartıcı bir videoyuda sizlere sunuyoruz.