Travestiler İçin Özgüven Neden Önemlidir

Özgüven çoğu travestide bu gün yoksun bir şeydir. Özgüven sizi, güçlü, kendine güvenen ve başarılı kılar. Bu bize maskeler takmış olmadan kim olacak yardımcı olur.Kendinize inanmak zaman hayatın tamamen farklı olur. Sadece olumlu bir bakış açısıyla görmeye başlar. Burada kendine inan ne olur.

Bir travesti Kendisine inandığı zaman, başkalarının yaşam size atar şey ele mümkün olduğunu bildirin. Sen aile üyeleri, arkadaşlar, patron ilham ve arkadaşları sizin gücüne inanıyorum. Öz-inanç son derece sevimli hale getirir. Kendi kendine inanç büyür zaman saygı yetişir. tüm başarılı insanlar kendilerine inanan ve diğerleri aynı şeyi yapmak nedeni budur.

Bazı aceleci kararlar travestiler için olumsuzluk gelir ve olumsuzluk kendinden inanç eksikliği geliyor. Bu geri tutan ve geliştirmek ve ileriye taşımak izin vermez. Eğer gerçekten kendine inan zaman, diğerleri inanıyorum. Eğer hatalar kendini geliştiren önemli bir parçası olan ve kusurları bir kişinin benzersiz kılan fark nedeniyle eylem ve hataları için onları yargılamak için zaman harcamak istemiyorum.

Kendine inanmak travesti için kendini sevmek anlamına gelir. Kendini seven, iyi ve sağlıklı alışkanlıklar sahip olmak demektir. Tüm görevleri üstesinden gelmek için yeterli enerjiye sahip vücudunuzun koymak için biliyorum ve size sabah mutlu uyanmak için gereken kaç uyku saatleri biliyorum. Eğer tüm hayatınızı artırabilirsiniz herhangi alışkanlığı için yeterli sabır ve güce sahip olduğuna inanıyoruz.

Güçlü bir özgüven olduğunda zor zamanlarda alma kolaylaşmaktadır. Eğer herhangi bir sert durumun üstesinden ve karmaşık sorunu çözebilir eminiz. Onları güven ve benlik saygısı yok etmesine izin vermeyin. Tüm yapmanız gereken, ne olursa olsun ileriye taşımaktır.

Kendi kendine inanç eksikliği tembellik ve korku olarak tezahür eder. Size hedeflerinize ulaşmak inanmıyorum eğer Tabii ki, durumu değiştirmek için hiçbir şey yapmadan sonuna kadar. Kendinize inanmak ne zaman, diğer taraftan. Ben hiçbir zaman var’ ‘,’ Ben bunu yapamam, ” Ben, benim iş arkadaşınız kadar zeki değilim: Eğer bahane arıyor ve onları bulmak vardır gün boyu üretken kalmak ve kelime bilmiyorum ‘bahane. ”

Sizin güçlü kendini inanç herhangi bir olumsuz geri bildirim gününüzü ve refahını bozmak izin vermez. Sen eleştiri korkmuyoruz. Dersini ve hareket. Zayıf kendine inancı olan kişiler eleştiri üzerinde durmak ve başkalarının söylediklerini dert eğilimindedir. Bu bir günlük bazda yaşamak istediğim son şey olduğunu.

Kendinize inanmak, size hayat önemsiz hakkında daha az endişe anlamına gelir çok düşük stres düzeyi var. Stres sorunları ton nedenleri – zihinsel ve fiziksel sağlık problemlerine aile, kariyer ve para konularında gelen. Güçlü öz-inanç böylece çok daha sağlıklı hissediyorum yapma, hayatında stres birçok kaynak ortadan kaldırır.