Sosyal Medyanın Son Gözdesi ŞişLi Travestisi Kumral Anna

Şişli travestileri, interaktif ilişkilerin ve buna bağlı olarakta seks partnerlerinin en çok aranan noktalarının internet bazlı ortamlar olması itibariyle dijital ilişkiler peşinde buldular kendilerini.

Güven duygusu konusunda sorunlar yaşamasına rağmen İstanbul’un en güzel travestilerinden biri olarak kabul edilen Travesti Kumral Anna genç yaşına rağmen sosyal medya portallarında bu güzelliği ve albenili tarzı ile kullanıcıların ilgisini çekmeyi fazlasıyla başarıyor.

Travesti Anna kendi cümleleri ile site kullanıcılarımıza seslenmek istediğini dile getirdiğinde site yönetimi olarak hem şaşkınlık hem gurur yaşamış olsak ta fake bir istek olmadığından emin olmak için konu üzerinde çeşitli güvenceli çalışmalar gerçekleştirdik. En nihayetinde gerçekten de Kumral Anna’nın bu tercihini doğruladığımızda son tahlilde site kalitemizi ortaya dökmüş olduk. Şişli travestileri ile yoğun olarak çalışmanın ayrı ve volumü yüksek gururunu hissediyoruz ve travesti kumral Anna’ya bu yazı aracılığı ile minnetimizi tekrar belirtiyoruz.

İpeksi kumral tenim ve 23 yaşım ile ilgilerin odağı olmak beni çok mutlu ediyor. 178 boyum ve 69 kilom extralar olarak karşınızda duruyor ve alıcılarını bekliyor arkadaşlar. İnce vücut yapımı ve her alandaki formda görüntümü uyku konusundaki düzen hassasiyetime ve organik beslenme düzenime borçluyum. Benimle özdeşleşmiş olan saç rengimi uzun süredir değiştirmedim ama yinede yüzüm hiç eskimedi. İmaj farklılıklarına ihtiyacım yok misafirlerim beni her halimle oldukça etkileyici buluyorlar. Cilt ve tırnak bakımımı travestilere özel güzellik merkezlerinde aksatmadan yaptırıyorum.

Muzip ama çocuksu düşüncelerim ve şaka tarzım var küçük şeylerle mutlu olmayı ve pıtırcık tarzda yapılan küçük şakacıkları çok seviyorum. Partnerimden en büyük beklentim sade bir görünüş ve hitap tarzıdır. Yapmacık ve abartılı insanları ve yaşam stillerini mümkün olduğunca kendimden uzak tutmaya çalışıyorum.

Bir travestiye özgü olarak gelişmiş olan olumlu düşünce yapısına sahip, özgüveni en yükseklerde gezen bir travesti olarak 4 yıldır Şişli’de yaşıyorum.

Yaşanılası ve yarıda bırakılması hata olan zevklerin prensesi olarak kendimi adlandırsam yalan söylemiş olmam. sınırsız zevkler ve doyasıya özgür yaşanan unutamayacağınız saatler işte ben buyum
😉