Makyaj Süngeri Kullanan Travestilere Özel Dikkat Çekici Unsurlar

Makyaj Süngeri Kullanan Travestilere Özel Dikkat Çekici Unsurlar

Gün geçmiyor ki travestilerin güzelliği için yeni buluş ve icatlar piyasaya sürülmesin ve kullanılmasın. E her yeni çıkan ürün ülkemize ilk girişini İstanbul Üzerinden sağladığı içinde travesti güzelliği ürünlerini Türkiye’de ilk kullananlar da İstanbul travestileri Oluyor. Peki travestiler bu portatif ürünü doğru kullanıyorlar mı ?

Makyaj süngerinin başlıca görevi travestinin yüzünde bulunan makyajı emme işlevidir. Unutmayınız ki Kuru bir makyaj süngeri görevini tam olarak yerine getiremez. Travestiler Makyaj süngerinin nemlendirmek için ıslatmamalı, Cam silme suyu spreyi gibi bir aracı nemlendirme işlevi kullanmalıdırlar.

2 – Süngerin Uygulama Biçini

Bu Portatif ve pratik kullanımlı sünger fondoteni yüzünüzde dağıtmak içinde kullanılır fakat bu işlemi gerçekleştirirken, Makyaj süngerini yüzünüzde sürmek yerine hafif ve dairemsi dokunuşlarla dikkatlice uygulamalısınız.

3 – Özel Üretim Şeklinin Manası

Makyaj süngeri kullanan travestiler bu süngeri ilk aldıklarında başka hiç birşeye benzemeyen şahsına münhasır şekline anlama veremeyebilirler. Oysa bu özel şeklin kalın olan kısmı tüm yüze istenildiği gibi uygulanması ince uçları ise daha hassas bölgelerde kullanılması(göz kenarları, çene ayrıntıları ..v.s) içindir.

Bu enteresan ve travestiler açısından güzellik ipucu olabilip, Makyaj süresini kısaltacak ürün tüm dünyada olduğu gibi Ülkemizde de hızlı bir şekilde tüm bayanların ve travestilerin çantasındaki yerini almaya başlamıştır. İlk kullanımda travestiler bu ürün konusunda bir takım acemilikler yaşayabilirler ama zamanla makyaj çantalarına ilk koyacakları ürün olacaktır.