Kadıköy Travesti | (Otele Gelmeyen Bircan)

Kadıköy travestileri artık tüm İstanbul‘a hizmet etmeye ve ve o tel senin bu otel benim gezmeye başladılar. Ben otele gelmediğimi başlıkta özellikle belirttim ki bu tarz tekliflerden bıktığımın en belirgin göstergesidir sanırım.

Travesti fantazisi arayan konuklarıma verdiğim her hizmette kesinlikle kişiye özel muamele uygulayarak saklı gizli duygularını kulağına en sevdiğin tatlı tadında fısıldıyorum. Şu an bu travesti profiline tıklayarak senin için en iyi olacak tercihi yaptığından emin olabilirsin bu tadı ve unutulmaz noktaya ilerleme fırsatını kaçırmamanı kesinkez tavsiye ederim.

Sevşi ve aşkla ilgili içinde büyüttüğün ve kimseciklere fısıldayamadığın cümlelerini belkide benimle olacak karşılaşmana saklayıp içinde gizlemişsindir kimbilir. Belki sevgili demek istedin elini tuttuğunda yansın gitsin istesin bütün duygular ya da geç kalmışlıklarda yitirdin hep bu güzellikleri işte sana bir fırsat daha verdi hayat .. bunu da kaçırma istersen. Öncelikli idealim de bu zaten seninle başlyacak bu duygularla kavrulmak. Benimle beraber sende bu muazzam duyguyu takibe al ve her güzelliği el ele organize edip birlikte kuralım o tatlı hayalleri.

Aşk duygusu denildiğinde aklına gelen her düşünceyi ön plana çıkar ve bunlarım tümünü bir travesti partnerde birleştir bakalım. Sonra aklındaki bu travesti için bir sevgi planı kur kalbinde sonrada yarattığın bu tüm okalrı bana fırlat. Hem yeni nesil bir bakış açısına sahip, hem de yenilik özlemi olan bir farkındalığın tam üzerinde birinin senin için ve sana özgü bir durumda büyttüğü farklı ve özel fantazileri düşün. İşte bunların toplamında travesti Bircan yer alacak.

Aklımda kurduğum ve giderek benimseyip, besleyip büyüttüğüm farklı ihtiyaçlara hitap edecek tüm fikişrlerimi sabahlara kadar birlikte tartışıp sonuçlandıralım.