Taksim’de Utangaç Askerlerin Şaşırtan ve Güldüren Garip Travesti Anısı

Taksim’de Utangaç Askerlerin Şaşırtan ve Güldüren Garip Travesti Anısı

Askerlik yapmış olanlar iyi bilirler askerlikte kazanılan arkadaşlık ve dostlukların uzun süre kalıcı olanları hakikaten sarsılmaz temeller üzerine kurulmuş ve yıkılması yıllarca mümkün olmayan cinstendir. İşte geçenlerde böyle 2 arkadaş ile tanışma fırsatı yakaladım, iyi ki de bu fırsat doğmuş benim için zira hayatımda daha önce böyle güzel bir sohbet içerisinde olduğumu sanırım hafızamı zorlasam da hatırlayamayacağım.

Tabi malum arkadaşların tanışmaları ve arkadaşlıkları askerlik vesilesi ile olunca konu da tahmin edeceğiniz gibi döndü dolaştı askerliğe bağlandı hep. Velhasıl kelam birçok anı dinledik anıları anlatırken sanki tekrar tekrar yaşıyor gibiydiler. Hem arkadaşlıklarına hem de bu arkadaşlıklarını yıllardır bitirmemiş ve halen görüşüyor olmalarına imrendim hatta itiraf etmeliyim ki kıskandım. Bir çok anı anlattılar, saatlerce güldük ama anlattıkları içerisinde en çok güldüğümü hatırladığım anıyı da sizinle paylaşmak isterim. Bu arada bizim kafadarların askerliklerini İstanbul Kadıköy’de bir birlikte yapmış olduklarını da belirteyim.

Bu güzel dostlardan birisi bir gün nasıl olmuşsa bir şans oyunundan belli bir miktarda ikramiye kazanmış, Parayla ne yapacaklarını düşünürken 22 yaşındaki 2 erkeğin tabi ki aklına ilk gelen şeyi düşünmüşler ikisi de ve bir şekilde bu parayı seks yapmak için kullanmaya karar vermişler ama nasıl olacaktı bu İstanbul’u çok fazla bilmemeleri, asker olduklarından dolayı çok fazla dışarıda bulunabilme fırsatlarının olmaması gibi bir çok engel varmış önlerinde ayrıca çarşı izinleri de öyle kolay kolay aynı güne denk gelmezmiş.

Neyse bizimkiler allem etmiş kallem etmiş o haftaki izinleri çavuşa yalvar yakar aynı güne denk getirmeyi başarmışlar. Başarmışlar başarmasına ama nereye gidip ne yapacakların ı bilmedikleri gibi kimseye bu konuda birşeyler soramayacak kadar da mahcup delikanlılarmış ikiside. Hemen hemen her çarşı izninde gittikleri yer olan taksimde avare avare dolaşırlarken nasıl olmuşsa olmuş ve yolları taksimin arka sokaklarına, pencerelerden gel gel diyen travestilerin ve bayanların olduğu bölgelere düşmüş oraları bilen iyi bilir 😉

Aradıklarını bulduklarını düşünen akl-ı evvel arkadaşlar hemen geminden kurtulmuş at gibi bir oraya bir buraya bakınmaya ve ilişkiye girecekleri kadınları beğenmeye başlamışlar. Neyse bunlar iki tane kadın beğenip ki  kışlaya dönme vakitleri de yaklaştığından aceleci de davranarak odalarına çekilmişler ve klasik olarak çokta uzun sürmeyen ilişkilerini yaşayıp çıkışta buluşmuşlar. Her ikisi de klasik türk erkeği gibi “kadın çok iyiydi”, “benden de hoşlandı”, “o da zevk aldı” gibi hikayeler anlatarak dönmüşler kürkçü dükkanına.

Hikaye burda bitmiş kapanmış kapanmasına ama asıl gerçek yıllar yıllar sonra askerlikleri bitip sivil hayata karıştıktan asıl askerlik başladıktan sonra bir dost meclisindeki sohbette ortaya çıkmış. Meğer o gün ikisininde yattıkları kişiler travesti imiş 🙂 yıllarca ikisi de bir diğerine bu gerçekten bahsetmemiş. Tabi güzellikleri kadınlara taş çıkaracak kalitedeki bu travestilerin kadın olmadıklarını odaya çıkmadan farkedememişler. Ne zamanki odada travestiler soyunup cinsel organları meydana çıkınca gerçekleri anlamışlar ama tabi kalkmışın da dini imanı olmamış ve ilişkilerini tamamlamışlar