Hayalleriniz Neden Gerçekleşmiyor

 

Travestiler genellikle hayalleri, hedefleri ve beklentileri var, ama çoğu zaman onları gidelim. Belki hatalar, başarısızlıklar, dedikodu ve yargıların korkuyorlar. Veya, güven ve irade eksikliği. Rüyalar gelir ve gider, ve bunu tüm bunları ulaşmak hayal etmektir.

Aslında, bir travesti hayallerine gidelim pek çok nedeni vardır. Bu nedenlerden bazıları hiçbir aldırmak o kadar yaygındır. Rüyan sizin sorumluluğunuzdadır ve bunu takip etmek ya da gitmesine izin vermek isteyip karar etmektir. Kendinizi hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek yardımcı olmak için aşağıdaki bahaneler ortadan kaldırın.

Hepimiz çok var, ama bazılarımız biz ne aşk yapmak ve hala bu faturaları ödemek için yönetmek. 9-5 iş olması harika, ama bunu nefret eğer, size lüks bir araba, bir ev satın faturaları ödemek, pahalı şarap içmek ve sürücü tüm hayatını feda etmek gerekir emin misiniz?

Bir borç-özgür yaşam hayalini takip etmek ve yaşamak için fırsat ton vardır. dünya çapında seyahat ister misiniz? dünya seyahat etmek ödeyecek bir iş arayın. Bir dansçı olmak ister misiniz? Ne için bekliyorsun? Dansçılar çok iyi para kazanmak.Hayalini değil, para izleyin. Para yol boyunca gelecektir.

İstanbul travestileri için her sorunun kendi çözümü vardır. Eğer sorunu tanımak, bunu çözmek ve hareket. Aynı rüyalar için de geçerli. Belirli bir rüya ve bunu başarmak için nasıl bir plan varsa, bunu. Eğer hiçbir rüyalar söylemek, kendiniz ve diğerleri yalan. Uzakta rüyalardan çalıştırmayın. Onları bugün gerçeğe yapmazsanız, size yol aşağı pişman olacak. Kendinize karşı dürüst olun ve ilk adımı atmaya korku yoktur. Eğer başladıktan sonra, durmayacak.

Ben bu bir kesinlikle suçluyum, ne biliyorsun. Bu benim kendi hayallerim gidelim bir nedendir. Ama, onunla mücadele ediyorum. Biz bizi mutlu kılan yapmak için çok meşgul asla. Haklısınız, Instagram üzerinde yeni bir fotoğraf, Facebook feed kontrol ve göndermek için zaman var? Ayrıca ofiste yeni kız hakkında dedikodu için zamanımız var.

En kısa zamanda size kötü alışkanlıkları hendek gibi size hayalinizdeki için yeterli zaman bulacaksınız. Bunun yerine bir bahane arıyor, senin en büyük rüyasını sürdürmeye yol bulmalısınız. küçücük bir rüya ömür boyu tutku haline dönüşebilir asla bilemezsiniz.

Travestilerin kafasında biraz olumsuz bir ses onlar başarısız olur bunları söylüyorum inanıyorum ederken mutlu insanlar her zaman kendi kalplerinin sesini dinlerler. Eğer tatmin edici bir hayat yaşamak istiyorsanız, kalbinize değil, kafanın içinde o ses dinlemek. Size doğru yolu gösterecektir. Kalbine dinleme değil hayallerinizi gidelim bir nedendir.

Eğer bir travesti bir işi tutkulu yapıyor engelleyecek şekilde çalışacaktır birileri her zaman var gibi bir rüya sonrasında, zaman zaman zor olduğunu. Yazarlar, dansçılar ve seyahat aşıklarını başkaları buna karşı olduğunda bir hedefe ulaşmak için zor olduğunu biliyorum. Zayıf kişilikler başarısız ve sadece birkaç sefer başarılı olurlar.

Başarı şans elde değil, bunu ulaşan doğru çok çalışmak gerekir. Ama yapmanız gereken ilk şey diğer insanların görüşleri önemsememe engel olduğunu.Hayallerinizi seni mutlu ederse, o ne diğer düşünce önemli değildir.