Bir Kadın Olmanın Merakını Gideren Travesti Grubu

Bir kadın olmak nasıl bir duygu? İki gösteri nemlendirici gelen her şeyi gerçek kadınların sözlerini konuşan altı sanatçı bir sıradışı anlayış ile garip bir biçimde benzer tarzda bir soru mücadele.Sadece bir çarpıcı bir fark vardır.

Içinde Sirenler , sanatçılar bir balo solistler gibi top önlük giymiş aktrisler, vardır. Travesti , onlar iş elbisesi aktörleridir. Daha sonra ama daha.

Sirenler çeşitli şekillerde izleyici karşısına kendi oyunlarıyla çıkar haline gelmiştir Belçikalı ise son tiyatro parçasıdır. Onlar kötü ‘iç düşüncelerini’ dile getiren iken onlar tezgahlarda sessizce oturup onları etrafında, onları, tekerlekli sandalye gözlerinin bir oyuncu ile hız tarihte onları zorla veya filme tahrik var.

Sirenler daha kolay bir performans ama genellikle kalın stil açılır.Ilk ses bir süre sonra, sonunda, uzun bir mastürbasyon mim ahenkli bir koro halinde bir araya gelip ciyaklar, gıcırtıları ve feryatlar uzun bir dizi.

Onlar ilginç şeyler olsun konuşmaya başladığınızda yüzyüze aslında, ama bu. Kadından Kesme onlar makyaj, onlar nefret ünlüler, onları endişe şeyler ve istedikleri şeyler hakkında konuşmak kadından. Onlar kadın düşmanı şakalar ve cinsel taciz vakalarını anımsıyorum. uzun bir fantezi sırası ve bir tecavüz rahatsız edici bir simülasyon var.

Görünüm ve boyut olarak farklı değil, etnik köken ya da yaş – – hassas Belçikalı dökme tarafından gerçekleştirilen dökme aşamasına bırakır süre sonra yankıları modern kadınlar güzel feryat bir tür içine geliştirir.

Travesti aynı zamanda gerçek 21. yüzyıl kadınların tanıklıklarını kullanır ama altı genç ve yakışıklı aktörlerin ağzına sözlerini koyar.Neden? Biz onlar erkekler tarafından sıklıkla dile getirilmektedir eğer beden imajı sıkıntılardan ve gece otobüsü arayışlar hikayeleri dikkat olasılığı daha yüksektir? Tabii ki değil, ama onun bikini ya da nasıl kendi pub eve alacak endişesi bir adam dinleme konusunda garip bir şekilde zorlayıcı bir şey var, sanırım. Bu canlı, iyi niyetli bir gösteri.

Feminizm açıkça ilgi odağı bir an yaşıyor. kimse genelleme çalış yapmak ve ilk etapta modern bir kadın olmanın ne olduğunu şikâyet ihtiyacı hissetti eğer kötü bir şey, ama daha iyi bir şey olabilir.