Bahçelievler Doyumsuz Olgun Travesti Ayça Elzem

Bahçelievler Doyumsuz Olgun Travesti Ayça Elzem

Olgun ve ne istediğini gayet iyi bilen bir travesti ile en dolgun anılarını tıpkı bir hatıra defteri gibi yeniden yazmak isteyen yakışıklı beyler hepinize selamlar ben İstanbul Bahçelievler’de travesti Ayça Elzem

Güzel basenleri kadar ilgisizlikten de muzdarip bir tutam sevgiye muhtaç travesti dostunuz, arkadaşınız belkide sevgiliniz. Tabi olgun yaş deyince hepinizin aklında kaç yaşında bu travesti sorusunun olduğunu tahmin edebiliyorum. Net olarak bir rakam vermeyeceğim ama yolun yarısını geçeli 3 yıl oldu diyebilirim. Haydi bakalım biraz beyin jimnastiği yapın 🙂 Yaşıma nazaran boyum ve kilom oldukça verimli kıvamda spor ve beslenme hususuna dikkat ederek yaşantımı kaliteli bir biçimde sürdürmek vazgeçilmez prensibimdir. Özellikle yalamayı ve yalanmayı seven beyler için biçilmiş bir kaftanım kesinlikle buna çok müsait bir vücut yapım var. Aşkı ve meşki en derin haliyle gece gündüz bıkmadan yaşayabilir ve partnerime bunun doyulmaz hazzını yaşatabilirim. Gerekli enerjiyi depolayarak, gerekirse bunun için bazı takviyeler alarak gelmeni tavsiye ederim, zira yaşanabilecekleri enerji sıkıntı ile ertelemek hoş olmayacaktır.

Çok fantazik bir yapım var ve sıradan cinsel birleşmeler bana göre değil tabi bu fantazileri burada yazıpta tüketmek istemem bu tarz şeylerin yerinde ve tam zamanında yaşanması gerekir diye düşünmüşümdür hep. Tecrübe görüp geçirmiş bir kadının ayrıcalıklarından bir kez faydalanmaya başladınız mı vazgeçmeniz zordur benden söylemesi, şüphesi olan deneyebilir 😉 Olmazsa olmazlarımdan biri de ilişki öncesi muhabbet ve samimiyet sonuçta birbirine ısınmadan birşeyler hissetmeden yaşanılacak cinsel birleşmenin manası olacağını sanmıyorum ki böyle birleşimleri de çok fazla yaşamadım. Direk sekse geçmek tabiki ateşin sönmesi bakımından işe yarasa da sonrası kaybolan ve uçup giden hayali birer anının önüne geçemiyor. Tecrübelerime dayanarak bunları söylüyorum internetten takip ettiğim kadarıyla özellikle acemi genç travestiler ile birlikte olan erkekler bu sıkıntıyı zaman zaman yaşamaktalar.

Nerede nasıl davranacağını bilen bir travesti örneğiyim sakın olaya sadece cinsel münasebet olarak yaklaşıp hata yapmayın yemeklerinizde size eşlik etmekten tutunda evimin mutfağında yemeğinizi hazırlamaya kadar birçok konuda yakınınızda olma cürretine sahibim açıkçası. bir bahçelievler travesti konusuna özel bir sorun ve sıkıntım olmadığı müddetçe İstanbul beyefendilerinden aldığım her kuruşun hakkını sonuna kadar veririm ve bu konuda bir sorun veya memnuniyetsizlik olduğunu sezdiğim anda ise para bile almam ve bir dahaki sefere o kişiyi memnun etmek için elimden ne geliyorsa yaparım.

bazen istanbul travestileri ile ilgili oluşacak olası bir olumsuzluk yada o an ortaya çıkan sağlıksal bir rahatsızlık nedeniyle ilişkimizi yarıda kesmek zorunda kalma ihtimalimiz olduğunu lütfen unutma ve böyle bir durumda beni anlayışla karşılacağını umarak seni evime ve yatağıma davet edip olgun bir travestinin sana vereceği herşeyin en mükemmelini vermeyi vaat ediyorum.