Ananasla Harikalar Yaratın

Taze ananas travestiler ve yetişkinler hem oldukça faydalı en lezzetli meyvelerden biridir. Bir ananas kesme fikri olsa korkunç. Ben bir ananas kesmek için çalıştı ilk kez hatırlıyorum ama ilk denemede her zaman şanslı değildir. Küçük bir uygulama ile, sonunda kesme ve ananas hizmet sanatı hakim olması. Ben öğreticiler ton izledim ve şimdi seninle benim ipuçlarını paylaşmaya hazırım.

Her şeyden önce, bir olgun ananas satın emin olun. Buruşuk cilt olgunlaşmış meyve işaretidir. Ananas alt fermente kokuyor eğer o da olgunlaşmış meyve işaretidir. o firma ve bir ananas gibi kokuyor zaman ananas olgun olduğunu. Çok yeşil bir ananas satın almayın. Eğer olgun ananas olsun, kesme ve hizmet için bu on ipuçlarını kullanın.

Bir kesme blok veya kesme tahtası üzerinde yan ananas yerleştirin taç yakın ananas üst kapalı dilim. Eğer bir ananas bıçak yok durumda keskin bir bıçak kullanın.

Dikkatlice ananas alt ayırmaya keskin bir bıçak kullanın. Yarım inç çok fazla kesmeyin, yeterli olacaktır. Ananas yolunuzu çalışma, dikkatle cilt uzakta dilim. Kalan hiçbir soluk kahverengi ya da koyu yeşil deri olduğundan emin olun. Ancak, çok fazla düzeltme yoktur. Ayrıca, gözleri kaldırmak için zahmet etmeyin, sonraki iki adımda bunu yapacağız.

Şimdi gözleri ile noktalı bir ananas var, onları deseni tespit zamanıdır. Keskin bir bıçak kullanarak, hafifçe tüm ananas gözlerini bağlamak paralel çapraz çizgiler dışarı işaretleyin.

dikkatle her göz oyma, tek bir kama gözleri kaldırarak başlayın. Veya, ananas yan çapraz bir kesim oluşturmak ve bir yudum gözlerin tüm kesip. Eğer ananas bazı parçaları israfını önlemek istiyorsanız, o zaman bir oyma-out-her-göz yöntemini tercih. Uzunlamasına ikiye ananas kesmek ve daha sonra yarısında tekrar dört çeyrek almak için, ya da yarıda yine altı çeyrek almak için. dikkatle yapın ve başka bir şey kesmeyin.

Dikkatle ananas katı iç kısmını kaldırın. zor olsun ve sadece katı bölümünü kaldırmak için başladığı belirlemek emin olun.

Keskin bir bıçak kullanarak, 3/4 inç mermi içine ya da genişliği yaklaşık bir inç lokma büyüklüğünde parçalar halinde her kama kesti. Eğer ananas halkaları yapacağız, o zaman adımı kebap yapmak, peynir, yalnız ananas Serve jalapenos ve avokado ile karıştırın veya taze meyve salatası ekleyin. Yulaf aşıklarını kendi yulaf ezmesi için ananas ekleyin. Ne olursa olsun bu hizmet nasıl, sen ananas ile yanlış asla.